BejelentésKalóriacsökkentés (dietazzunk@gmail.com)
"Tested a lelked színpada" by Nagyvárosi Angyal

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Üdvözöllek!:-)

Az oldal fő célja, hogy segítse azokat, akik étkezési szokásaikon szeretnének változtatni.

Számtalan érv lehet erre, de a túlsúlyt hozza fel indoknak a többség. Oknak kiváló, azonban adódik, aki egészségesebben szeretne táplálkozni és az egyéb kategóriákról még nem is beszéltünk. Bármelyik csoportba sorolod magad, előfordulhat, hogy jó helyen jársz.
A nyelvezet, a tartalom elsősorban azokhoz igazodik jobban, akik többlet súlytól akarnak megszabadulni. Szeretnék ösztönzőleg hatni, és megmutatni, hogy általában dönthetünk az alternatívák között, és kizárólag rajtunk múlik, hogy melyikre esik választásunk.
Szívesen megosztom kalóriacsökkentett receptjeimet bárkivel, ezért ha neked is vannak a tarsolyodban ötletek, praktikák, receptek, amelyek az oldal témakörébe illő, megköszönném, ha megosztanád velem, hogy másnak is bemutathassuk.

Nem szeretnék konkrét diétás programot nyújtani, inkább magad formáld úgy a táplálkozásod, ahogy azt életritmusod és ízlésed engedi. Nem akarnék tévhiteket korrigálni, azonban a teljesen tanácstalanok miatt pár ajánlást lehet, hogy érdemes írni. Ezeket nem kőbevésett törvényekként írom, csupán egy választási lehetőségként, hiszen nem biztos, hogy mindenkinek az a megoldás.

Hiszek abban, hogy a duci hölgyek nem érnek kevesebbet semmilyen értelemben vékony vagy normál testalkatú társaiktól. Ennek ellenére, abban is hiszek, hogy e csoportba tartozók egy része korlátozza önmagát. Pszichéje által egyenrangúságát nem tudja olyan mértékben kamatoztatni, mint ha kevesebb súllyal tenné azt. Ezt persze nem tudhatom, csak hihetem, éppen ezért szeretnék ennek utána járni és ezt a hitemet vagy megcáfolni, vagy megerősíteni.

A testmozgás részt teljesen kezdőknek készítem, rossz kondival rendelkezőknek, akik több kifogást kreálnak önmaguk számára, hogy miért nem végeznek bármilyen mozgást. Nem biztos, hogy én meg tudlak győzni, nem is ez a célom. A célom inkább az, ha úgy gondolod, jó lenne mozogni az ismert érvek miatt, akkor megnézhess összegyűjtve pár videót. Lehet egy gyakorlati tesztelést, megér majd számodra, és sosem tudhatod, lehet ez lesz, ami bevezet a mozgás örömeibe és világába.

Bárki hozzászólhat az oldalamhoz, nem szükséges regisztráció. Nyugodtan ajánlj és oszd meg az oldallal kapcsolatos észrevételeidet!

Kellemes nézelődést kívánok! :-)


Hírek
Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll :-)

Az üres menüpontok az előzetes tartalom bemutatására szolgálnak :-)

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!